koko perheen ilmaistapahtuma!

Nyt on menoa koko perheelle ja keskellä palveluita! Ensimmäinen auto starttaa Toijalan torilta klo 15 ja pärinää kestää pitkälle iltaan kuitenkin niin että klo 22 laitetaan pillit pussiin ja jatketaan iltaa paikallisten ravintolaelämysten parissa. Samana päivänä vietetään myös Akaa-päivää ja tähän liittyen on ohjelmaa kaupungin puolesta Veturimuseolla klo 10 alkaen aina klo 15 asti!

aikataulu

Perjantai 18.5.
Ohjelmaa vielä päivitetään.
17.00 Vauhtikierrostetta avautuu
22.00 Vauhtikierrosteltta sulkeutuu

Lauantai 19.5.
12.00 Makkarakioski aukeaa
Vauhtikierrosteltta aukeaa
14.00 Kilpa-autot saapuvat torille
15.00 Näytösajot alkavat, kierrokset 1 & 2
~16.15 Drivers Presentation round
16.30 Näytösajot jatkuvat, kierrokset 3 & 4 jne.
18.00 Näytösajot päättyvät
20.45 Jake’s Blues Band esiintyy torilla
22.00 Vauhtikierrosteltta sulkeutuu

Muutokset aikatauluissa mahdollisia.
Ohjelma tarkentuu lähempänä tapahtumaa.

Yhdessä turvallinen tapahtuma!

Paikanpäällä on koulutetut ja kokeneet järjestysmiehet antamassa ohjeita parhaille ja turvallisille katselupaikoille. Rata on 1,8 km pitkä ja radan varrelta löytyy paljon katselupaikkoja niin että varmasti kaikki näkee autojen parinää. Kun yhdessä noudatamme järjestyksenvalvojien antamia ohjeita, niin tapahtuma sujuu mutkattomasti ja kaikki saa nauttia tästä historiallisesta tapahtumasta – ilman haavereita!

ratakartta

Tästä näet miten rata rakennetaan ja myös näet turva-alueet, jotka ovat kiellettyä katselualuetta. Parkkipaikkoja ei ole tapahtuman puolesta määritelty erikseen, mutta K-Supermarket, S-Market ja Arvoylpön koulun paikat ovat lähimpänä tapahtumaa. Päivitämme ohjeita heti kun niihin saadaan varmistuksia. Ajokeillot astuu voimaan lauantaina 20.5. klo 9 aamulla ja poistuvat sunnuntaina 21.5. klo 10. Pahoittelemme asukkaille mahdollisesti aiheutuvaa häiriöitä tapahtuman aikana.

Iso kartta

Yhteistyössä: